Prej Vitit të ri: PA ROMING ME SHQIPËRI, SERBI, KOSOVË…

roamingNë mbledhjen e mbajtur pak kohë më parë të rregulluesve nga fusha e telekomunikacionit nga Mali i Zi, Shqipëria, Serbia, Turqia dhe Maqedonia është arritur marrëveshja që qytetarëve të këtyre vendeve të ju barazohen çmimet e bisedave telefonike në roming dhe të komunikacionit vendas prej fillimit të vitit të ardhshëm.

Marrëveshja për këtë, siç përcjell Portal Analitika, do të nënshkruhet në fund të muajit në Budvë, gjatë kohëzgjatjes së Infofestit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…