PREMIERA BOTËRORE NË MERIDIAN

Internet kazinoja e Meridianit evoluoi!

Evoji mbërriti në meridianbet.me dhe tani ke mundësi të provosh PREMIERË diçka krejtësisht të re dhe të fillosh 20.000 EUR!Meridian

Lojë e re, në të cilën fitimi është çështje e zgjedhjes, të pret vetëm ty! Luaj dhe bëhu ndër të parët pjesë e kazino evolucionit të paparë.

Meridiani u mundua që kazinonë e vet të internetit ta pasurojë me diçka krejtësisht të re: të pret argëtimi të cilin nuk kishe mundësi ta përjetosh deri tani!

Çdo gjë varet nga ti, sepse vetëm tek ne, çdo veprim në Evoji është mundësi për fitim.

LUAJ MENJËHERË!!!

Mbrapa 15 fushave fshihen 5 sende të cilat duhet ti gjesh. Çdo herë që qëllon – vlera në arkë rritet! Ke nga tre tentime të gjesh çdo send të radhës. Pas qëllimit të parë, tek secila provë e radhës, mundesh paratë nga arka ti shpaguash në llogarinë Meridianbet, ndërsa kur i gjen të pesë sendet, kalon në nivelin e radhës.Meridian 2

KËSI KAZINOJE NUK KE LUAJTUR AKOMA!!

Çdo herë kur kalon një nivel do të fitosh bonusin, ndërsa ai i cili i kalon të gjithë nivelet e pret vlera e paparë në llogarinë e Meridianbet!

Në mënyrë që loja të jetë sa më e lexueshme dhe e lehtë aty janë parametrat NEXT WIN/NEXT LOSE, të cilët lojtarit qartë ia tregojnë sa para do të ketë në artë nëse qëllon, e sa nëse gabon në tentativën e radhës. Përveç kësaj, është i mundshëm edhe autoplay, ndërsa butoni random e hap një fushë në mënyrë rastësore.

TË PRESIN DERI NË 20.000 EUR

Pse Evoji duhet të jetë përzgjidhja jote? Për arsye se ke kontrolle të plotë, argëtim të garantuar dhe fitime më të larta madje deri në 20.000 EUR.

Shiko pse Evoji është lojë në të cilën ti zgjedh! Vizito meridianbet.me, zgjidh veprimin dhe merr paratë! Mo sprit më asnjë moment – çdo gjë është në duart tuaja!

Nëse nuk ke llogari në faqen meridianbet.me, regjistrohu menjëherë KËTU sepse qërasim skedinën e parë bonus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…