Prindërit e Adea Dervishagës: PËR TETË DITË UDHËTOJMË PËR STAMBOLL

Adea (1)Edhe pse nuk i grumbulluam të gjithë mjetet e nevojshme me 18 janar udhëtojmë për Stamboll, njoftuan prindërit e Adea Dervishagës, e cila vuan nga paraliza cerebrale.
Ato falënderuan përzemërsisht të gjithë ato që ndihmuan që shërimi i vajzës së tyre 13 – vjeçare të vazhdojë në Turqi.
Thanë se presin që me 22 janar të fillojnë trajtimet në spitalin e Specializuar “Liv Hospital”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…