Prishja e objekteve ilegale: MESAZH NDËRTUESVE TË EGËR

Prishje (1)Shembja e dy objekteve ilegal është mesazh i qartë të gjithë ndërtuesve të egër se nuk mund të sillen pa u dënuar në territorin e komunës së Ulqinit, thuhet nga administrata lokale.

Siç është thënë për Portalin Ul-info, kjo veçanërisht i referohet rasteve të ndërtimit ilegal në pronën shtetërore.

Gazeta “Dan” shkruan se në Mal të bardh i është prish objekti investitorit i cili ka shpërfill të gjithë masat dhe urdhrat e organeve inspektuese. Kjo lëndë, siç theksohet, do të dërgohet tek prokurori themelor shtetëror në Ulqin për shkak të inicimit të procesit penal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci