Prishtinë: DREJTORI I OT HOXHIQ ËSHTË TAKUAR ME KRYETARIN RAMA

Sot me 19 tetor Prishtinë, drejtori i OrganizatësTuristike z.Qazim Hoxhiq pati nderin dhekënaqësinë mirëpritet nga kryetari i Komunës Prishtinës z.Perparim Rama dhebashkëpunëtorët e tij. Takimi kishte për qëllimbashkëpunimin e përbashkët ndërmjet dyvendeve tashmë kanë marrëdhënije shkëlqyera gjitha sferat.

Diskutuan për mundësitë ngushta përbashkëpunim e ndërsjelltë fushën e promocionit dhe marketingut vlerave dheprodukteve territoreve tona, me synim zhvillimine turizmit. Janë shkëmbyer ide dhe eksperienca mund zbatohen nivel administrativ i cilimund realizohet përmes një plani pune përaktivitetet turistike, kulturore, artit, muzikës dheshumë tjera, por edhe te ngritet bashkepunimi sa iperket projekteve ndërkufitare.

Nje nder aktivitetet konkrete do bëhet Prishtinë është Ditët e Ulqinit Prishtinë”, do mbahet sheshin Nënë Tereza, i cili do ketë përkrahjen maksimale kabinetit kryetaritRama por edhe sektorit te turizmit dhe ekonomisë Kosovës. Ky aktivitet ka për synim edhepromovimin e ofertës turistike qytetit tonëpikërisht prag sezonit turistik veror për vitin2023, i cili do organizohet bashkëpunim me Komunën e Ulqinit, institucionet përkatëse, shoqatat e hotelijerisë, plazheve, gastronomëvedhe gjithë afaristëve tanë, cilët me prezencen e vet do kompletojnë ofertën e Organizatës Turistike me risitë e tyre.

Një falënderim i veçante drejtori Hoxhiq i bëri gjithë qytetarëve Kosovës gjithmonë sidestinacionin e tyre për kaluar pushimetzgjedhin Ulqinin dhe kjo tashmë u traditë ndërvite me radhe e cila nuk po harrohet as ngagjeneratat e reja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Presidentja e Kosovës në Mal të Zi: SOT NË PODGORICË, NESËR NË ULQIN
Presidentja e Kosovës në Mal të Zi: SOT NË PODGORICË, NESËR NË ULQIN

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu, me ftesë të kryetarit të Malit të Zi, Milo Gjukanoviq, po qëndron sot dhe nesër për një vizitë zyrtare në Mal të Zi. Presidentja Osmani Sadriu

Kryetari Bajraktari: Ngushëllime për viktimat e tërmetit në Turqi
Kryetari Bajraktari: Ngushëllime për viktimat e tërmetit në Turqi

Kryetari i Ulqinit Omer Bajraktari, ka shprehur ngushëllimet e tij të thella për familjet dhe popullin turk në keto momente të vështira pas tërmetit shkatërrues që goditi Turqinë dhe Sirinë. Qytetarët

Nimanbegu: Telegram ngushëllimi për tërmetin shkatërrues në Turqinë juglindore
Nimanbegu: Telegram ngushëllimi për tërmetin shkatërrues në Turqinë juglindore

AMBASADA E REPUBLIKËS SË TURQISË Sh.E.T. Mr. Barış Kalkavan, ambasador   Shkëlqesia Juaj, Si mik me lidhje të gjata historike me Republikën e Turqisë, qytetarët tanë dhe të gjithë shqiptarët ndjehen thellësisht

Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE
Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE

Qeveria e Malit të Zi do të mbajë një seancë të përbashkët me qeverinë shqiptare në fund të këtij muaji, mëson Portali Ul-info. Siç pritej, me atë rast në Podgoricë do të nënshkruhen më shumë se 10 marrëveshje

Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN
Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq njoftoi gjatë vizitës së fundit se do të shpallet një konkurs ndërkombëtar për rregullimin e Plazhit të Vogël dhe një tunelit që do ta lidhë atë me Limanin. “Kjo