Prishtinë: GJEKA, BAJRAKTARI, NIMANBEGU DHE HOXHA NË DITËN E PAVARËSISË

Në ceremoninë e shënimit të 15-vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Republikës së Kosovës do të marrin pjesë ministri për të drejtat e njeriut dhe të pakicave, Fatmir Gjeka, kryetari i Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari, deputeti në Kuvendin e Malit të Zi Genci Nimanbegu dhe sekretari shtetëror Astrit Hohxa.

Platforma për pjesëmarrjen e ministrit Gjeka dhe sekretarit Hoxha është miratuar dje në seancën e Qeverisë, që do të thotë se ata do të përfaqësojnë Malin e Zi në këtë festë.

Ceremonia do të mbahet të premten, më 17 shkurt, në Prishtinë.

Me këtë rast ato do të kenë një sërë takimesh me zyrtarë dhe figura politike në Kosovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të premten ekspozita: RIJETËSIMI I ÇARSHISË SË ULQINIT
Të premten ekspozita: RIJETËSIMI I ÇARSHISË SË ULQINIT
Shkup: GJEKA, HOXHA DHE XHURRETA TE XHAFERI
Shkup: GJEKA, HOXHA DHE XHURRETA TE XHAFERI

Ministri për të drejtat e njeriut dhe pakicave, Fatmir Gjeka, me bashkëpunëtorët e tij, sekretarin shtetëror Astrit Hoxhën dhe drejtorin e Drejtorisë për promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave të popujve

Forca për zgjedhje presidenciale: Vendimin do t’ia lëmë votuesve
Forca për zgjedhje presidenciale: Vendimin do t’ia lëmë votuesve

Kumtesë për media Të nderuar qytetarë, Raundi i parë i Zgjedhjeve Presidenciale të 19 marsit nuk nxori fituesin, andaj me 2 prill do të mbahet raundi i dytë ku Mali i Zi do të fitoi presidentin e ri. Forca

Gjekë Gjonaj: “Afërdita e Anës së Malit”, mësuesja e parë në gjuhën shqipe në këtë  trevë
Gjekë Gjonaj: “Afërdita e Anës së Malit”, mësuesja e parë në gjuhën shqipe në këtë  trevë

Kështu e kam titulluar kronikën televizive gjatë intervistës time të parë me mësuesen e parë në Anë të Malit  Rukije Lika – Shabaj, në nëntor të vitit 1994. Nga biseda me këtë mësuese model, mësuam se

Karate: Të shtunën turneu “Ulqini Open 2023”
Karate: Të shtunën turneu “Ulqini Open 2023”

Klubi i Karatesë “Ulqini” organizon turneun XiX-të Ndërkombëtar të Karatesë “Ulqini Open 2023”. Turneu do të mbahet me 1 prill, në sallën e shkollës fillore “Marshali Tito” në Ulqin. Kjo ngjarje tradicionalisht