Prof. Bilal Nikeziq: PIKTOR AKADEMIK DHE FOTOGRAF ARTISTIK

Bilal NikeziqPiktori akademik Bilal Nikeziq është artist i gjithanshëm. Është i njohur për realizimet e veta artistike dhe stilin specifik, si dhe për gjeneratat e të rinjve që i ka futur në botën e artit figurativ.

Por, një nga pasionet e tija është fotografia artistike. Edhe këtu profesor Bili është mjeshtër. Kujtoj që vetëm për cilësinë e fotografive gjatë viteve tetëdhjetë rregullisht ka blerë të përjavshmen kulte të Zagrebit “Start”.

Fotografia e Bilit është hulumtuese, rezultat i të menduarit të kujdesshëm, të marrëdhënies aktive të fotografit dhe profesorit.

Sot na gëzojë në faqen e tij të FB me fotografitë e mrekullueshme të luleve të sapolulëzuara.

Faleminderit profesor në emër të Portalit Ul-info dhe të lexuesve tanë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…