Prokuroria: AKTAKUZË KUNDËR POLICES DHE TË BIJËS

Gjykata, Gjyqi, SudPolicja kufitare e suspenduar Vesna Todoroviq dhe vajza e saj Karnela Shqekiq akuzohen për veprat penale keqpërdorimi i pozitës zyrtare dhe falsifikim dokumentesh, shkruan “Vijesti”.

Akuzën, e cila udorëzua Gjykatës themelore për vërtetim, kundër tyre e dorëzoi prokurori shtetëror Faruk Resulbegoviq.

Todoroviq në letrën dërguar mediave tha se “po ja montojnë se dikujt i pengon” dhe dorëzoi padinë penale kundër një gjykatësit dhe tre inspektorëve policor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…