Prokuroria e Ulqinit: PËR SHKAK TË XHIRIMIT DËRGOHET LUTJA NË KANADA

Drejtuesi i Prokurorisë Themelore Shtetërore në Ulqin Vlladimir Savoviq tha se është dërguar lutja ndërkombëtare për të vërtetuar pronarin e adresës elektronike (e-mail) nga e cila është dërguar incizimi që tregon dyshime për blerjen e votave në këtë komunë.

Savoviq tha për portalin “Pobjeda” se lutja ndërkombëtare është dërguar pasi u dëgjuan të gjithë pjesëmarrësit e incizimit të kontestuar.

“U dërgua lutja ndërkombëtare për të vërtetuar pronësinë e adresës e-mail nga e cila është dërguar incizimi që tregon dyshime për blerjen e votave për të mbërritur deri tek personi që e ka dërguar. Presim përgjigjen në lutje nga jashtë shtetit”, tha Savoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave.

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi,

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me