Prokuroria: HETIMI KUNDËR INFORMERIT

Informer 1Prokurorja e lartë shtetërore në Podgoricë Ljiljana Klikovac do të hetojë se a ka shkelur ligjet malazeze gazeta “Informer” me faqen e parë dhe tekstin nga enjtja, me rastin e incidentit në ndeshjen së futbollit të përfaqësueseve të Serbisë dhe Shqipërisë në Beograd, e të cilët shkaktuan reaksione të mëdha në Mal të Zi, gjegjësisht a ka elemente të veprës penale apo kundërvajtjes, mëson Portali Analitika.

Në tërë faqen e parë të “Informerit” u shfaq titulli “Šiptarske svinjarije”.

Ballina shkaktojë reaksione të fuqishme të opinionit për shkak të gjuhës së padyshimtë të urrejtjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…