Prokuroria: MARRIN DOKUMENTACIONIN NË KOMUNË TË ULQINIT

na-pomolu-izlaz-visemjesecne-krize-ul-parlamentu-forca-zagrljaju-dps-a-slika-302425Me kërkesë të Prokurorisë themelore shtetërore, inspektorët policor sot do të fillojnë kontrollet për akuzat të cilat këto ditë i kanë shkëmbyer kryetari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu dhe nënkryetari i komunës Selim Reselbegoviq, shkruan “Dan”.

Kjo gazetë duke u bazuar në burimet nga maja e Drejtorisë së policisë shkruan që deri në fund të kësaj jave inspektorët do të marrin nga komuna e Ulqinit dokumentacionin i cili ka të bëjë me studimin e lokacionit për Shas si dhe planet e rendit më të ulët mbasi që Prokuroria e lartë shtetërore ka kërkuar hetimin për këtë skandal korrupsioni.

Cungu ka deklaruar që prokurorit shtetëror ia ka dorëzuar komplet dokumentacioni në lidhje me Studimin e lokacionit për Qendrën eko turistike në Shas. “Së bashku me dokumentacionin, i kam çuar dhe lutje prokurorisë që, nëse është e mundur, ta përfundojnë hetimin deri në fillim e zgjedhjeve të 26 janarit, në mënyrë që opinioni deri atëherë të mësoj kush flet të vërtetën, e kush merret me gënjeshtra”, tha ai për “Dan”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do