Prokuroria: MURATOVIQ BËRI BETIMIN

Prokurori themelor shtetërorë në Ulqin Feriha Muratoviq ka bërë betimin të hënën me rastin e marrjes së detyrës.

Siç është lajmëruar nga parlamenti, ndërsa transmeton MINA, Muratoviq u betua para kryetarit të Kuvendit Ranko Krivokapiq.

Atë në këtë funksion e propozoi Këshilli i prokurorëve.

Muratoviq, siç u shpjegua, përveç dijes dhe profesionalizmit ka reputacionin personal dhe profesional për kryerjen e funksionit të prokurorit.

Ajo edhe deri tani ishte zëvendësja e prokurorit themelor shtetërorë në Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…