Prokuroria në Ulqin: MEMORANDUMET I NËNSHKRUAN VETËM QENDRA

Sud-Gjykata-GjyqiProkuroria themelore shtetërore në Ulqin ka deklaruar që për shkak të mënyrës së organizimit të kësaj organizate, memorandumet për bashkëpunim mund ti nënshkruaj vetëm Prokuroria e lartë shtetërore.

Drejtori ekzekutiv i MOGUL-it Xhemal Peroviq të hënën me rastin e nënshkrimit të Memorandumit për bashkëpunim të kësaj organizate me Gjykatën themelore në Ulqin ka thënë që dokumenti i ngjashëm është ofruar për nënshkrim dhe Prokurorisë, por që ka munguar vullneti që të bëhet një gjë e tillë.

Në reagimin dërguar Portalit UL-info thuhet se asnjë subjekti nuk i mohohet e drejta për marrjen e të gjitha informatave për të cilat është i interesuar në Prokurorinë e Ulqinit. Shtohet që në atë institucion “organizohet pranimi i palëve të premten nga ora 12 deri në 14, kur mund të vihet në hapësirat e Prokurorisë dhe të dorëzohet kërkesa për marrjen e të gjitha informatave lidhur me punën e Prokurorisë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do