Prokuroria: NË VIJIM HETIMI RRETH PRIVATIZIIT TË KRIPORES

Milivoje KatnicNë Prokurorinë speciale shtetërore në vijim është hetimi për privatizimin e Kripores në Ulqin.

Kështu të enjten në këtë organ, siç transmeton TV Vijesti, është bërë seanca dëgjimore e nënkryetarit të Qeverisë për sistem ekonomik dhe zëvendës kryetari i Këshillit për privatizim Vujica Llazoviq.

Sipas fjalëve të prokurorit special shtetëror Millivoje Katniq, Prokuroria bënë ekspertizën, kërkon dokumentacion të caktuar nga organet shtetërore dhe jep mendimin se a është paguar çmimi ekonomik në procesin e privatizimit të Kripores.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…