Prokuroria: PËR SHKAK TË ZJARRIT CAKTOHET BURGIMI I NJË PERSONI

Zjarri, PozarProkuroria themelore shtetërore në Ulqin ka caktuar burgim për një person për të cilin dyshohet që ka shkaktuar zjarrin i cili të shtunën rreth mesditës ka shpërthyer në Mal të bardh, mëson Portali Ul-info.

Bëhet fjalë për personin i cili jeton në vendbanimin joformal rom në fshatin Braticë, në hyrje të Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…