Prokuroria: U FORMUAN LËNDËT KUNDËR DREJTUESVE TË KOMUNËS SË ULQINIT

Sud-Gjykata-GjyqiProkurori themelor shtetëror në Ulqin Ferihaja Muratoviq ka deklaruar që prokuroria ka formuar dy lëndë të ndara: një kundër kryetarit të komunës Nazif Cungu për “rastin Shas” dhe njërin kundër nënkryetarit të komunës Selim Resulbegoviq për objektin në vendbanimin “Pinjesh”, shkruajnë “Vijesti”.

“Lëndën para dy ditëve, me kërkesë të prokurorit të lartë të shtetit, ja kemi dorëzuar Drejtorisë së policisë dhe është në vijim hetimi. Tani nuk e dimë a do të niset procedura penale kundër ndonjërit prej këtyre dyve”, tha Muratoviq.

Edhe Cungu edhe Resulbegoviq kanë përsëritur dje që akuzat ndaj tyre janë të pakuptimta.

“Studimi i lokacionit për vendbanimin ekoturistik Shas është sigurisht ënda më e pastër. Për këtë arsye para të gjithëve ja kam dorëzuar prokurorisë të gjithë dokumentacionin e nevojshëm me lutje që lëndën ta zgjidhin para 26 janarin kur kanë zgjedhjet lokale”, tha Cungu.

Edhe Resulbegoviq është i bindur që kundër tij nuk do të niset procedura penale. “Këto janë manipulimet e Cungut dhe jam i bindur që çdo gjë do të përfundoj shpejt me ndërprerjen e procedurës kundër meje”, tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do

Ulqin: PREZANTOHET PLANI LOKAL PËR PUNËSUESHMËRINË E TË RINJËVE TË KOMUNËS SË ULQINIT
Ulqin: PREZANTOHET PLANI LOKAL PËR PUNËSUESHMËRINË E TË RINJËVE TË KOMUNËS SË ULQINIT

  Sot, para zyrtarëve të Vetëqeverisjes Lokale, institucioneve publike dhe aktorëve të tjerë vendorë, prezantuam dokumentin PLANI LOKAL PËR PUNËSUESHMËRINË E TË RINJVE. Ky plan paraqet një vlerë të

Të premten: TRIBUNË ISLAME DHE PROMOVIM I LIBRIT
Të premten: TRIBUNË ISLAME DHE PROMOVIM I LIBRIT

Mexhlisi i Bashkësisë Islame Ulqin në bashkëpunim me organizatën Horizonti – Qendra për mirëkuptin ndërkulturorë Ju fton të merrni pjesë në Tribunë Islame dhe promovim të librit „Dilemat bashkëkohore

Gjekë Gjonaj: Husein Bato Dukaj, la pas një vepër që kapërcen shumë jetë
Gjekë Gjonaj: Husein Bato Dukaj, la pas një vepër që kapërcen shumë jetë

U bënë shtatë vjet  nga vdekja e parakohshme,   në moshën 56 vjeçare,  të Husein Bato Dukaj, regjisorit të parë të shkolluar  në Mal të Zi, me të cilin kam punuar disa vite  në TVMZ.  Dhe këtë përvjetor

Jashtëzakonisht ngrohtë edhe në ditët në vijim: DJE NE ULQIN REKORD – 37.7 GRADË
Jashtëzakonisht ngrohtë edhe në ditët në vijim: DJE NE ULQIN REKORD – 37.7 GRADË

Për shkak të valës tropikale dhe temperaturave jashtëzakonisht të larta, alarmi meteorologjik portokalli është në fuqi dhe në ditët në vijim do të jetë shumë nxehtë, ndërsa gjatë fundjavës temperatura