Promovimi: GAZETARËT NGA REGJIONI NË ULQIN

Ulqin, UlcinjGrupi studimor i mediumeve nga Serbia qëndron sot në vizitë Ulqinit gjatë të cilës do të vizitojë lokalitetet më interesante turistike në rivierën e Ulqinit, mëson Portali Ul-info.

Këtë vizitë e ka organizuar Organizata turistike e Ulqinit në bashkëpunim me Organizatën nacionale turistike në kuadër të fushatës promovuese në tregjet e regjionit.

Javën e ardhshme Ulqinin do ta vizitojnë dhe grupe të gazetarëve nga Maqedonia dhe Bosnja dhe Hercegovina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…