Propozimi i sipërmarrësve: PËR VIT TË RI DUHET TË SILLET ANA OKSA

Trasmissione Rai La Prova del Cuoco Speciale Lotteria ItaliaDisa sipërmarrës nga Ulqini gjatë takimit me kryetarin e komunës Fatmir Gjeka rreth organizimit të festimit të Vitit të ri të shtunën e kaluar, kanë propozuar që në Ulqin duhet të sillet këngëtarja italiane me prejardhje shqiptare Ana Oksa, mëson Portali UL-info.

Siç thanë, fituesja e trefishtë e festivalit në San Remo është garantë që ky manifestim me marketing të mirë për festat e vitit të ri do të sillte numër të madh të mysafirëve nga regjioni në rivierën e Ulqinit.

Oksa, e cila, përndryshe, tani është 53 vjeçe, dy herë ishte mysafire në Mal të Zi. Në fillim të vitit 2006 ka kënduar në Podgoricë me rastin e hyrjes në tregun malazez të T-com-it, dhe tra vite më vonë ka kënduar në pjesën reviale të “Të këngës së Mesdheut” në Budva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci