Protesti para portës në Adë: POLICIJA NUK E BËNË PUNËN E VET

“Kjo është e pakuptimtë që dikush ka marr guximin të ndal lëvizjen në rrugën publike, rrugën regjionale R-17”, tha të shtunën në performancën para portës në Adë drejtori ekzekutiv i MOGUL-it Xhemal Peroviq.

Ai tha që prova që institucionet shtetërore janë të bllokuara dhe që nuk e bëjnë punën e vet primare është numri i madh i policëve të pranishëm në këtë tubim.

Udhëheqësi i “Aleancës qytetare” Darko Ivanoviq, i njohur si Robin Hud, tha që ka turp nga shteti i cili nuk mund të siguroj qytetarëve të vet lirinë e lëvizjes. “Këtë askush tjetër nuk mund ta bëj përveç kabadahive”, theksoi ai.

Zëvendës drejtori në MANS Dejan Millovac tha që nuk ka dyshim që MOGUL-i do të arrijë sukses në këtë aksion, si në “rastin e Valdanosit”. Ai tha që kjo organizatë së shpejti do të dal me të dhënat për punën e KHT “Riviera e Ulqinit”. “Që tani mund të themi që aty nuk është e gjitha në pajtim me ligjin” shtoi Millovac.

Në mesin e rreth 60 pjesëmarrësve të këtij tubimi ishin dhe deputetët Lilana Gjurashkoviq dhe Dritan Abazoviq, i cili tha që tani padyshim është vërtetuar që policia është fajtori kryesor për ekzistimin e portës ilegale në Adë.

Mbasi që të premten është ngritur akt padia kundër përgjegjësve në “Rivierën e Ulqinit”, e njëjta gjë, siç thanë nga MOGUL-i dhe “Aleanca qytetare”,  do të bëhet në ditën në vijim kundër më përgjegjësve në Ministrinë e punëve të brendshme dhe Drejtorin e policisë.

Me këtë rast do të njoftohet dhe i dërguari special i Kombeve të bashkuara për lirinë e lëvizjes, i cili këto ditë qëndron në Mal të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË

Të shtunën me datë 24.09.2022 në Sarajevë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “Hadzici friends” në sportin e Taekwondo-së për të dy disciplinat, Ndeshje dhe Forma. Ky aktivitet i Taekwodo-së mblodhi 480 sportist, 41 ekipe nga 5

TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË
TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË

Të shtunën me datë 24.09.2022 në Sarajevë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “Hadzici friends” në sportin e Taekwondo-së për të dy disciplinat, Ndeshje dhe Forma. Ky aktivitet i Taekwodo-së mblodhi

Harasani: KRYEMINISTRI ABAZOVIQ MAHNITI TË PRANISHMIT NË KOMBET E BASHKUARA DHE NA BËRI KRENAR
Harasani: KRYEMINISTRI ABAZOVIQ MAHNITI TË PRANISHMIT NË KOMBET E BASHKUARA DHE NA BËRI KRENAR

Zëvendës Sekretari i Përgjithshëm i Qeverisë së Malit të Zi, mr Ilir Harasani, i cili është pjesë e delegacionit shtetëror që ndodhet për vizitë zyrtare në SHBA dhe në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve

Organizata turistike: NË ULQIN MBI KATËR MIJË TURISTË, POTHUAJSE TË GJITHË TË HUAJ
Organizata turistike: NË ULQIN MBI KATËR MIJË TURISTË, POTHUAJSE TË GJITHË TË HUAJ

Këto ditë në rivierën e Ulqinit po qëndrojnë 4.139 mysafirë, njoftuan nga Organizata Turistike. Numri më i madh i turistëve pushon në akomodime private, 2,923, 1.137 në hotele, ndërsa 79 të ftuar në kampe

Hotel “Mediteran”: SHITJA E INVENTARIT – SHUMË E VOLITSHME
Hotel “Mediteran”: SHITJA E INVENTARIT – SHUMË E VOLITSHME

Duke filluar nga 999 euro për çelës – Ti merr gjithçka brenda. +382 69 154180 Hotel Mediteran Ulcinj – Ulqin https://www.facebook.com/photo?fbid=5362660407189709&set=pcb.5362662537189496

Komuna: PUNËTORIA KREATIVE ME RASTIN E DITËS SË SHTETIT EKOLOGJIK
Komuna: PUNËTORIA KREATIVE ME RASTIN E DITËS SË SHTETIT EKOLOGJIK

Me rastin e shënimit të 31-vjetorit të shpalljes së Malit të Zi shtet ekologjik, në organizim të Sekretariatit për Bujqësi, Zhvillim Rural dhe Ekologji, të marten në hapsirat e Komunës së Ulqinit është