Protestojnë taksistët: DO TË KËRKOJNË PËRGJEGJËSINË E ZYRTARËVE LOKAL

“Taksistët ilegal kanë punuar tërë verën pa problem dhe ja kanë marr bukën nga goja atyre që në mënyrë të rregullt kanë paguar tatimet dhe të gjitha detyrimet tjera”, kanë deklaruar nga shoqata e taksistëve “Qyteti i Ulqinit”.

Në letrën e dërguar “Vijestit”, nga kjo shoqatë kanë thënë organet kompetente në komunë vetëm në fund të sezonit kanë kuptuar që në mënyrë të paligjshme kanë dhënë vendimet për punë disa shoqatave të taksive të regjistruara në kompani.

“Ato taksistë edhe sot papengesa i kryejnë taksi shërbimet para syve tonë dhe të zyrtarëve të cilët janë të detyruar të respektojnë ligjet”, kanë thënë nga kjo OJQ dhe ftojnë që të përcaktohet përgjegjësia e të gjithë atyre që mundësuan sjellje të tillë.

Nga vetëqeverisja lokale kanë hedh poshtë të gjitha akuzat duke theksuar që është në vijim procedura e përjashtimit nga komunikacioni i të gjithë atyre që në mënyrë të paligjshme kanë kryer veprimtarin taksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR
A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR

U.d.drejtoresha e Qendrës për kulturë Adriana Hoxha deklaroi se për shkak të shiut që ka rënë ditët e fundit, ndërtesa e këti institucioni ka pësuar vërshim të ujit në hapësirat e punës. “Gjendja më e

Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS
Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS

Shiu i dendur që ka rënë ditëve të fundit ka depërtuar në të gjitha pjesët e Bibliotekës së Qytetit në Ulqin, si dhe në shumë pjesë të objektit të Qendrës së Kulturës. “Fondi i librave, inventari i Bibliotekës,

Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË
Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË

Nënkryetari i Komnës së Ulqinit Beqir Sellaj dhe nënkryetarja e Bashkise së Tiranës znj. Keti Luarasi morrën pjesë sot në ndeshjen miqësore ndërmjet KK Ulcinj dhe KS Tirana U 18, ku djelmoshat tane korren

G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin
G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin

Rrëfimi 1 Ardhja në Ulqin Shtëpia e parë e Cafo Begut, ndodhej në Ranë. Ka qenë shtëpi e madhe, me verandë druri, me pamje kah deti. Kjo shtëpi, pas tërmetit 1979, u dëmtua shumë dhe u rrënua. Kujtimet

Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË
Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË

Ju ofrojmë çmimet më të volitshëm, më të ulëta nga asortimani ynë të produkteve. Mund të porositni produktet ne adresen tuaj të shtepisë: 067 040 016 Akcioni zgjat deri të dielën, me 27 nëntor.