Protokol: TË PREMTEN FILLOJNË AKTIVITETET PËR DITËN E ULQINIT

1 prill 2016, e premte
10:00 Hapja e konferencës shkencore ” Roli dhe efektiviteti i investimevenë procesin e integrimit të shoqërive ballkanike pas Marrëveshjes së Stabilizim-Asociimit”, Instituti për Hulumtime Shkencore dhe Zhvillim, Ulqin
Salla e Kuvendit Komunal të Ulqinit
12:00 Vizitë përfundimit të punimeve në shetitoren e Pyllit të Pishave
18:00 Ndjarja e bursave studetëve të dalluar
Salla e takimeve e Kabinetit të Kryetarit
19:00 Hapja e ekspozitës të piktoreve vendas: Rudi Goga, Bilal Nikeziq, Naser Hasa, Edin Kapllani, Jozo Koçoviq, Vaida Hasaga Nimanbegu dhe Mersiha Resulbegu Mavriq
Pallati i kultures – Ulqin
20:00 Koncert festiv i Shkollës se Muzikës

2 prill 2016, e shtunë
11:00 Seanca solemne e Kuvendit Komunal të Ulqinit
Programi:
Orkestra sinfonike e të rinjve nga Mali i Zi dhe Shqipëria, dirigjent Daniel Glineur nga Belgjika
• Sopran Zorana Latković
• Sopran Gjylie Pelingu
• Pjesë orkestrale nga autorë shqiptar dhe malaze.
• Koktej
Qendra për Kulturë – Ulqin
20:00 Koncert festiv i muzikës klasike
Qendra për Kulturë – Ulqin

3 prill 2016, e diele
10:00 Hapja e Panairit rajonal të artizanateve, arteve vizive dhe produkteve nga ulliri – GlobusART 2016 dhe shoqatat e ullishtarëve.
Shëtitorja në Ranë
11:00 Gara ne sporte luftarake ”Sporti është jetë”
Plazhi i Vogël, Ulqin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…