PSD DHE UDSH: KUVEND I JASHTËZAKONSHME EDHE PËR PHU-në

Plan UlcinjShefi i Klubit të këshilltarëve të Partisë socialdemokrate Skender Elezaga ka thënë që Kuvendi komunal duket të diskutojë edhe Draftin e Planit hapësinor-urbanistik të Ulqinit deri në vitin 2020. “Ky është dokument bazë për këtë komunë dhe Parlamenti lokal duhet të paktën të jap mendimin për të”, tha ai duke shtuar që sjellja e këtij dokumenti është kompetencë e Kuvendit.

Edhe kryetari i Unioni demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka tha që me këtë dokument, si çështje jetësore për këtë komunë, duhet të diskutohet në Kuvend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…