PSD dhe URA: TË FORMOHET KOMISIONI I RI ZGJEDHOR

Opstina Ulcinj, Komuna e UlqinitNë mbledhjen e ardhshme të Kuvendit komunal të Ulqinit duhet të bëhet zgjedhja e anëtarëve të ri të Komisionit komunal zgjedhor (KKZ), deklaruan nga këshillat komunal të PSD-së dhe URA-së.

Ato theksojnë se ky është detyrim mbas formimit të shumicës së re parlamentare në këtë komunë.

Sipas ligjit, opozitës prej pesë anëtarëve të KKZ-së i takojnë dy, nga të cilët njëri është sekretar.

“Ky vendim është i nevojshëm mbasi që në tetor na presin zgjedhjet parlamentare”, thanë nga këto parti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…