PSD: FORCA I TREMBET ZGJEDHJEVE PRANDAJ BLENË KOHË

Potpresjednik Opstine Ulcinj Selim Resulbegovic o znacaju puta Vladimir Sukobin“Tentimi i rikomponimit të pushtetit në Ulqin është rezultat i frikës së Forcës nga zgjedhjet e jashtëzakonshme dhe blerje e kohës, ndërsa në asnjë mënyrë nuk është shpëtim i qytetit”, është vlerësuar nga Partia socialdemokrate.

Sipas fjalëve të udhëheqësit të kësaj partie në Ulqin Selim Resulbegut, tregimi për valën e re investuese është blof politik dhe marrosje e opinionit publik. “Tani besojmë se të gjithë e kanë të qartë që kriza në qeverisje lokale ka filluar pikërisht pas shembjes se rikomponimit të fshehtë të pushtetit në mbledhjen e Kuvendit komunal më 5 korrik, kur Cungu u përpoq që raportin e vet të punës, në vend me vota të këshilltarëve të partnerëve të koalicionit, të cilët e zgjodhën në këtë funksion, jashtë të gjitha rregullave të zakonshme, ta miratoi me gishtat e këshilltarëve të opozitës”, tha Resulbegoviq për “Vijesti”.

Ai shtoi që zgjedhjet janë e vetmja zgjidhje e drejtë ndaj qytetarëve dhe që në to PSD do të marrë pjesë e vetme.

Kjo gazetë thekson që “zgjedhjet e jashtëzakonshme në Ulqin me siguri do të mbahen jo më vonë se në mars të vitit të ardhshëm”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN
Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN

Veç edhe 3 dite 499 euro Ti merr gjithëçka brenda dhome. +382 69 154 180 Hotel Mediteran – Ulqin 

Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION
Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION

Sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financanë Komunën e Ulqinit Arian Murati deklaroi se “vazhdon performanca e shkëlqyer në aspektin e mbledhjes së të hyrave buxhetore”. “Xhirollogaria e komunës

Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE

    Fillimi i një biznesi të ri kërkon një përgatitje të konsiderueshme. Aty ku tregu po has probleme, startup-et janë të parët që mund të sjellin zgjidhje të shpejta. Dhe zgjidhjet janë ide

Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET
Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET

Të nderuar qytetarë dhe qytetare të komunës së Ulqinit, përfaqësues të mediave, zonja dhe zotërinj! Konferencën e sotme për shtyp e kam thirrur për të ndarë me ju rezultatet e 100 ditëve të para që kur