PSD: MBAHET KUVENDI ZGJEDHOR I FORUMIT TË GRAVE

SDP Ulcinj, PSD Ulqin, Forumi i graveNë Ulqin është mbajtur Kuvendi zgjedhor i Këshillit lokal të Forumit të grave PSD Ulqin, i cili mblodhi një numër të konsiderueshëm femrash për pjesëmarrje aktive në jetën politike dhe publike të qytetit.

Për kryetare të Forumit të grave, në periudhën katërvjeçare, u zgjodh Merita Subashiq-Shabanoviq profesoresha e pianos, për nënkryetare Dijana Çausheviq ekonomiste, ndërsa sekretare Marijana Slavkoviq juriste e diplomuar.

Kryetari i KK PSD Ulqin Selim Resulbegoviq dha përkrahje të plotë punës së Forumit të grave. “Femrat dhe puna e tyre e pasurojnë këtë parti dhe kontribuojnë zhvillimit të idesë së socialdemokracisë”, tha Reslubegoviq.

Është prezantuar programi i aktiviteteve të Forumit të grave PSD Ulqin dhe është paralajmëruar vazhdimi i realizimit të disa projekteve në fushën e barazisë gjinore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…