PSD: ZGJIDHEN ANËTARËT E RI TË KËSHILLIT KOMUNAL

Skender Elezaga, Skender ElezagicNë pjesën punuese të Konventës së VIII komunale të PSD Ulqin, me votim të fshehtë në mes 26 kandidatëve, u zgjodhën 21 anëtarë të Këshillit komunal të PSD Ulqin, njoftohet nga kjo parti.

Siç thuhet, ato së bashku me anëtarët e KK-së të cilët janë të tillë sipas funksionit, do të përbëjnë Këshillin e ardhshëm komunal i cili numëron gjithsej 33 anëtarë.

Në Këshillin komunal u zgjodhën:

1. Albina Markashi-Osmani
2. Azra Mujiq
3. Amir Hoxha
4. Elvedin-Dado Zaganjor
5. Behadir-Diro Tivari
6. dr Basri Muja
7. dr Fatmir-Faqo Resulbegoviq
8. Fuat Bajroviq
9. Jovan Nikolaidis
10. Latif-Avdo Gorana
11. Merita Shabanoviq-Subashiq
12. Meto Nikezi
13. Muxheima-Xhemka Bambur
14. Munir Teliq
15. Husein Curanoviq
16. Nikola Rudoviq
17. Nedim Hoxhiq
18. Sabri-Abo Zejnelaga
19. Safet Haxhibrahimi
20. Sadik Shaba
21. Vigan Peroviq

Shtohet që në mbledhjen e pare konstitutive do të zgjidhet kryetari dhe sekretarët e Këshillit komunal të PSD-së Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer