PSP: ÇDO KUJT I SHKON GJUHA KU I DHEMB DHËMBI

snpMbas reagimit të Kabinetit të kryetarit të komunës, me kumtesë për opinion është lajmëruar Këshilli komunal i Partisë socialiste popullore.

Është e pabesueshme sasia e padijes dhe paturpësisë, e atyre që dy vite në vazhdimësi kanë shkelur ligjin, ndërsa sot thërrasin në respektimin e tij…

Sa i përket thënieve nga reagimi i Nazif Cungut që në periudhën e qeverisjes së tij ka larguar nga puna 32 punëtorë, këtë nuk do ta komentonim prapë sikur mos të bëheshe fjalë për diçka që është e pashënuar në praktik, por as edhe në teori. Nazif Cungu gjatë mandatit të vet ka larguar nga puna vetëm një punëtor dhe atë referentin për sport në Komunë të Ulqinit. Referenti i larguar nga puna i kishte të gjitha kualifikimet e nevojshme dhe mëkati i vetëm i tij ishte që për zotëri Cungun nuk ishte politikisht i përshtatshëm. Dhe që mrekullia të jetë më e madhe, në atë vend vet veten e ka zgjedh Sekretarja për administratë dhe veprimtari shoqërore, kështu që ajo sot ka dy vendime për marrëdhënie pune. Zotëri, edhe nëse vjen nga ju, tepër është.

Reagimin e plotë mund ta lexoni duke klikuar KËTU.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjekë Gjonaj: SHKA “Tradita”, prezantuese e denjë e vlerave autoktone trashëgimore të Anës së Malit
Gjekë Gjonaj: SHKA “Tradita”, prezantuese e denjë e vlerave autoktone trashëgimore të Anës së Malit

Me këtë emër, në kuadër të Biznis Klubit “Ana e Malit”( BKA-së) në vitin 2013 u themelua ky ansambël me qëllim ruajtjen dhe kultivimin e vlerave kulturore dhe artistike të zonës së Anës së Malit. Kryetari

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 10 shkurt, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: një pjesë

Presidentja e Kosovës Osmani Sadriu: NË ULQIN NDIHEMI SI NË SHTËPINË TONË
Presidentja e Kosovës Osmani Sadriu: NË ULQIN NDIHEMI SI NË SHTËPINË TONË

“Në Ulqin ndihemi si në shtëpinë tonë. Falënderoj të gjithë ata që hapën shtëpitë dhe zemrat e tyre për mërgimtarët nga Kosova në vitin 1999”, tha Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu.

Ulqin: PARALAJMËRIM I ARDHJES TË ZINXHIRIT GJERMAN TË SUPERMARKETËVE
Ulqin: PARALAJMËRIM I ARDHJES TË ZINXHIRIT GJERMAN TË SUPERMARKETËVE

Zinxhir i njohur i dyqaneve ushqimore “Lidl” është i interesuar për hapjen e një objekti në Ulqin, mëson Portali Ul-info. Me këtë rast, drejtuesit e asaj kompanie kanë biseduar me kryetarin e Komunës së

Ana e Malit: Filloi ndërtimi i Qendrës së Komunitetit në Krythë
Ana e Malit: Filloi ndërtimi i Qendrës së Komunitetit në Krythë

Me date 2 shkurt 2023 është bërë betonimi i pllakës së Qendrës së Komunitetit Krythë. Ky projekt është një investim që po mbulohet në tërësi nga diaspora e ketijë komuniteti. Objekti ka një sipërfaqe mbi