PSP: POLITIKA E ULQINIT I NGJANË CIRKUT

Cetkovic AndrijaOrganizimi i zgjedhjeve të jashtëzakonshme në Ulqin është i domosdoshëm, sepse skena politike i ngjanë cirkut, vlerësojnë nga Partia socialiste popullore.

Kryetari i Këshillit komunal të kësaj parti Andrija Qetkoviq tha për TV Teuta që qyteti është sjell në këtë situatë me veprimin e papërgjegjshëm të përbërësve të kësaj dhe disa pushteteve të mëhershëm. Ai dha që në këtë kaos të programuar disa kalojnë mirë financiarisht, kështu që, siç shtoi ai, ato i bëjnë të gjitha që Ulqini mos të futet në rrjedha normale.

Sipas fjalëve të tija, disa pjesëmarrës në skenën politike me pengime tentojnë të qëndrojnë në pushtet. “Forca blenë kohë dhe përfaqësuesi i saj me siguri, siç mësova, nuk do të jetë në Kolegjiumin tek kryetari i Kuvendit të premten”, tha Qetkoviq.

Lideri i PSP në Ulqin ka shprehur pritshmërinë që qytetarët në votimet e ardhshme do të votojnë ato të cilat i dëshirojnë të mirë Ulqinit, e jo atyre të cilëve pushteti ju duhet të kënaqin interesat personale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do