PSP: SHEMBUJ KONKRET TË PUNËSIMIT SELEKTIV NË ULQIN

Opstina-Ulcinj_Komuna-e-Ulqinit_Në redaksinë tonë ka mbërritur reagimi i Partisë socialiste popullore të cilin e përcjellim:

Nazid Cungu, i cili është i ulur në karrigen e kryetarit të Komunës së Ulqinit, në mënyrë të paargumentuar ka reaguar në thëniet nga Kumtesa për opinion e Asociacionit rinor të PSP Ulqin nga data 16.12.2013.

Me këtë rast njoftojmë opinionin me rastet individuale të keqpërdorimit të pozitës gjatë punësimit të kuadrove të veta.

Shembulli më i freskët i nepotizmit në majën e pushtetit lokal është shpallja e cila është publikuar me 30 nëntor 2013, për vendin e punës të Këshilltarit për media në Kabinetin e Kryetarit, e cila është e rezervuar për vajzën e Nënkryetarit të partisë në pushtet “Forca”, përndryshe ish nënkryetarit të komunës dhe kryetarit të tanishëm të KK NP “Të Mirat detare”.

Kumtesën e plotë mund ta lexoni duke klikuar KËTU.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do