PSP: U FORMUA ASOCIACIONI I GRAVE

Ulcinj,_Montenegro_-_Sept._2010Në Ulqin fundjavën e kaluar u mbajt mbledhja e Këshillit iniciues të Asociacionit të grave të Partisë socialiste popullore Ulqin, në të cilën ishte i pranishëm kryetari i kësaj parti Srgjan Milliq. Nga mbledhja është deklaruar që jetojmë në situatë të vështir ekonomike në të cilën më të prekshme janë gratë dhe më shumë se gjysma janë mbi 35 vite jetë. Në shoqërinë tonë numri i madh i grave nuk janë ekzistencialisht të siguruara. Në periudhën e deritashme shumë na kanë premtuar, por jemi të vetëdijshëm që nuk ka perspektiv me këtë pushtet.

Shpresojmë në përkrahjen më të madhe në zgjedhjet lokale me 26 janar të vitit 2014, ku presim rezultate shumë më të mira, të cilët do të realizojnë rrugën drejt të ardhmes më të mirë, thuhet nga Asociacioni i grave PSP-Ulqin.

Anëtarët e Asociacionit të gruas PSP-Ulqin, me kryetarin Milliq, kanë vizituar grevistët e Qendrës për kulturë dhe i dhanë përkrahje për kërkesat e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do