PSP Ulqin: KEQPËRDORIMI I RESURSEVE SHTETËRORE PËR INTERESA PARTIAKE

Cetkovic AndrijaKëshilli komunal i PSP Ulqin tregon në faktin që këto ditë u.d. sekretarët komunal dhe këshilltarët, punojnë me përkushtim në terren, duke provuar të kompensojnë atë që dy vitet e kaluara nuk kanë bërë në Ulqin.

Për dallim nga pushteti lokal në largim, i cili punon në mënyrë selektive, çka ishte dhe karakteristika bazë e saja në 26 muajt e kaluara, aktivistët e PDS-ës këto ditë dërgojnë ftesa për mbajtjen e takimeve të këshillave të veta lokale, në hapësirat e ndërmarrjeve publike shtetërore.

Për shkak të përtacisë dhe keqpërdorimeve të pushtetit lokal, PSP para shkurtimit të mandatit të KK Ulqin, ka ndërmarr iniciativën për shkarkimin e Kryetarit të komunës, i cili me nënshkrimin e vet ka përkrahur numrin e mjaftueshëm të këshilltarëve. Ju përkujtoj që iniciativën nuk e kanë nënshkruar këshilltarët e shumtë “opozitarë”, para së gjithash ato të cilët ishin të detyruar ta bënin.

Këshilli komunal i PSP Ulqin beson që qytetarët e këtij qyteti hetojnë çfarë lojërash në prapaskenë luhen në Komunën tonë, dhe që mjegull bërësve, me 26 janar 2014, qartë do ti tregojnë çka mendojnë për to.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Dëmtime në tubacionin kryesor: DERI TË MËRKURËN PA UJË NJË PJESË E MADHE E ULQINIT
Dëmtime në tubacionin kryesor: DERI TË MËRKURËN PA UJË NJË PJESË E MADHE E ULQINIT

Të martën, më 28 qershor 2022, rreth orës 16.00 gjatë punimeve të një kontraktori të papërgjegjëshëm është dëmtuar tubi kryesor i ujësjellësit në Fushën e Ulqinit, është njoftuar Portali Ul-info nga NP

CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën, më 29 qershor, në periudhën nga ora 09 deri në 15:00, pa energji elektrike do të jenë pjesa e qendrës së Katërkollës.

Kuvendi i Komunës: ZGJEDHEN NËNKRYETARËT E KOMUNËS DHE KOMISIONI ZGJEDHOR KOMUNAL
Kuvendi i Komunës: ZGJEDHEN NËNKRYETARËT E KOMUNËS DHE KOMISIONI ZGJEDHOR KOMUNAL

Me propozim të kryetarit të Komunës së Ulqinit, Omer Bajraktari, Kuvendi i Komunës të hënën zgjodhi dy nënkryetarë. Ata janë Beqir Sella, funksionar i PD-së dhe Sabr Sallaj, ndryshe nënkryetar i Forcës

Ulqin: SEZONI PËR RRETH 30 % MË I MIRË SE VITIN E KALUAR
Ulqin: SEZONI PËR RRETH 30 % MË I MIRË SE VITIN E KALUAR

  Qeveria e Malit të Zi ka bërë të ditur zyrtarisht se presin një sezon dukshëm më të mirë se vitin e kaluar. “Të gjithë treguesit që kemi flasin në favor të kësaj, se sigurisht që jemi 60% më mirë

Dr G.Karamanaga: GANI I VOGËL
Dr G.Karamanaga: GANI I VOGËL

Gani ende nuk i ka mbushur shtatë vjetë.Një ditë u nis prej shtëpie. Nuk i tregoi askuj se ku po shkon. Komshitë Shyqyrija, Kimetja dhe Zhelko e vrejtën se ishte në rrugë. Pas një kohe prindërit e tij