Punëtoria kreative: FËMIJËT NËPËRMJET LOJËS MËSUAN PËR DELFINËT E MIRË

DelfinMbi 30 nxënës të shkollave fillore në Ulqin kanë marrë pjesë të hënën në punëtorinë kreative të cilën në Bibliotekën e qytet ka organizuar shoqata “Edukimi alternativ”.

Nxënësit nëpërmjet lojës kanë mësuar për delfinë, për të cilët foli profesoresha nga Turqia Ajlin Bas dhe studentet e saja nga disa shtete evropiane.

Siç thanë, ato deri në qershor do të jenë në Ulqin ku hulumtojnë të ashtuquajturit delfinët e mirë, të cilët, siç pohojnë ato, janë këtu në numër të madh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…