Punimet në grykë të Bunës: VETËM MASA INTERVENUESE

Gryka, UsceMakineria e rëndë ka vazhduar edhe sot punimet në zgjerimin e grykëderdhjes së djathtë të Bunës, e cila nga e hëna deri të mërkurën ishte e mbyllur.

Ky aksion intervenues do të zgjasë edhe disa ditë, njoftuan nga Drejtoria për ujëra.

Përveç që thanë se nevojitet të pastrohet edhe , por edhe shtrati i lumit, nga ky institucion, por as nga Ndërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare dhe Komuna e Ulqinit nuk kanë njoftuar se kur do të mund të fillojë punimet në zgjidhjen sistematike të problemit në këtë lum nga cila, vetëm për qiradhënien e tokës shtetërore, çdo vit grumbullohen rreth gjysmë milioni euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…