Pushteti i ri: TË MËRKURËN MBLEDHJA E KUVENDIT TË KOMUNËS, KRYETARI I KOMUNËS NGA PDS-JA

Kuvendi Komunal i UlqinitTë mërkurën, me 25 Prill, me fillim në ora 18, do të mbahet mbledhja e Kuvendit të Komunës së Ulqinit, mëson Portali Ul-info.

Në këtë mbledhje do të parashihet që të zgjidhet kryetari i Parlamentit lokal.

Nga cila parti do të jetë kryetari i ri i Kuvendit të Komunës do të jetë e qartë pas negociatave të partive të cilët do të mbahen të hënën mbrëma në Ulqin.

Për momentin është vetëm e sigurt që kryetari i Komunës së Ulqinit do të jetë nga radhët e Partisë Demokratike të Socialistëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…