Pyetësor për listat e pritjes së pacientëve në institucionet shëndetësore në Tivar dhe Ulqin

Instituti Punta fton të gjithë qytetarët e Ulqinit dhe Tivarit të marrin pjesë në hulumtimin për listat e pritjes së pacientëve në institucionet shëndetësore lokale.

Na intereson mendimi juaj!

Merrni pjesë në anketë dhe na ndihmoni të përmirësojmë sistemin shëndetësor në Ulqin dhe Tivar.

Përvoja dhe sugjerimet tuaja janë kyçe për uljen e kohës së pritjes për konsulta specialistike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…