Qendra për kulturë: DËMTUAN BUXHETIN PËR 11 MIJË EURO?

Disko FamaPolicia ka dorëzuar tek Prokurori themelor shtetëror në Ulqin dy padi penale kundër Nail Drages (56), drejtorit ekzekutiv të NP Qendra për kulturë – Ulqin, për shkak të dyshimit që ka kryer dy vepra penale të keqpërdorimit të pozitës zyrtare. Dyshohet që Draga në kundërshtim me ligjin e ka dhënë me qira Kinemanë e hapur, e cila gjendet në Plazhin e vogël, V.L., duke mos marrë parasysh kërkesën për qiramarrje të A.A., me çka ndërmarrjes publike i ka shkaktuar dëm prej 11.000 euro.

Dyshohet që Draga veprën e dytë penale e ka kryer po ashtu në mënyrë të njëjtë. Ai pranoi ofertën e A.Z. për qiramarrje të Kino sallës, në vend të ofertës të cilën e dorëzoi M.S.

Artikullin e plotë mund ta lexoni duke klikuar KËTU.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do