Qendra për kulturë: GJITHÇKA NË PIKËPYETJE PËR SHKAK TË BLLOKADËS SË LLOGARISË

Nail DragaTë gjithë aktivitetet e planifikuara të Qendrës për kulturë janë në pikëpyetje për shkak të bllokadës së xhiro llogarisë, është deklaruar Portalit Ul-info nga kjo ndërmarrje.

Sipas fjalëve të drejtorit të Qendrës dr Nail Dragës, bllokada është iniciuar me kërkesë të hotelit “Albatros”. Ai tha që paratë i kërkojë edhe anëtarët e këshillave drejtues të cilët ishin në këtë trup në periudhën 2007-2011, si dhe që punëtorëve iu detyrohen tetë paga.

Draga shtoi që ishte e planifikuar që “Panairi i librit” të mbahet në periudhën prej 1 deri më 6 gusht, ndërsa në fillim të gushtit të filloi dhe festivali tradicional “Skena verore”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Bashkësia Islame: TË SHTUNËN DITA E PARË E KURBAN BAJRAMIT
Bashkësia Islame: TË SHTUNËN DITA E PARË E KURBAN BAJRAMIT

  E shtuna e 9 korrikut është dita e parë e Kurban apo Haxhi Bajramit, është kumtuar nga Bashkësia Islame. Një ditë më parë, e

Skena verore – Ulqin 2022: FILLOI FESTIVALI I KULTURËS SË ULQINIT
Skena verore – Ulqin 2022: FILLOI FESTIVALI I KULTURËS SË ULQINIT

Në Molen e Madhe, nën muret e Kalasë, të martën u shënua solemnisht fillimi i Skenës verore së 35-të me radhë. Ky festival kulturor do

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave.

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi,