Qendra për kulturë: MUSA HOXHIQ DO TË JETË DREJTORI I RI

Image-1 (18)Drejtori i ri i Qendrës për Kulturë do të jetë Musa Hoxhiq, mëson Portali Ul-info.

Ai, përndryshe koreografi i parë i diplomuar në Mal të Zi, në këtë funksion do të zëvendësojë Astrit Salajn.

Vendi i drejtorit të Qendrës për Kulturë në ndarjen paszgjedhore të pushtetit në Ulqin i takoi Socialdemokratëve (SD).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…