Qendra për kulturë: TË PREMTEN EKSPOZITA “ARKITEKTURA NË KONTEKST TRADICIONAL”

Asociacioni i Arkitektëve të Kosovës, në bashkëpunim me Qendrën për Kulturë – Ulqin dhe Sekretariatin për planifikim hapësinor dhe zhvillim të qëndrueshëm pranë Komunës së Ulqinit, organizon ekspozitën “Arkitektura në kontekst tradicional” dhe promovimin e dy monografive “Arkitektura vernakulare” dhe “Ruajtja praktike e trashëgimisë arkitektonike në Kosovë” të Prof. Asoc. Dr. Flamur Doli, arch.
Hapja e ekspozitës dhe promovimi i monografive do të bëhet të premten, më 28 prill 2023 në Galerinë e Qendrës për Kulturë, me fillim në ora 18:00.
Ju mirëpresim dhe njëkohësisht, sipas mundësive, Ju ftojmë ta përcillni aktivitetin dhe ta pasqyroni në medien tuaj.
IP “Qendra për Kulturë – Ulqin”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…