Qendra për Kulturë Ulqin: KRYETARI I KËSHILLIT DREJTUES DHA DORËHEQJE

Kryetari i Këshillit Drejtues të NP “Qendra për Kulturë”, Muharrem Beqoviq, dha dorëheqje nga ky funksion, vetëm tre muaj e gjysmë pasi emërimit në këtë funksion.

Dorëheqjen e tij, siç mëson “Vijesti”, do të shqyrtojë Kuvendi i Komunës në mbledhjen në fillim të javës së ardhshme.

“Nuk më është dashur shumë kohë të shohë se si funksion Ndërmarrja Publike dhe që institucioni pa të cilin qyteti nuk mundet, nuk e ka përkrahjen e nevojshme të Komunës e cila nuk kujdeset për nevojat e punonjësve të nënvlerësuar të cilët kanë paga të mjera dhe të parregullta. Kanë tetë ose nëntë paga pa i marrë, ngjashëm si me këshillin e dikurshëm drejtues, borxh i kanë edhe këshillit të ri drejtues, e mos të flasim për kontributet”, tha Beqoviq për “Vijesti”.

Arsyeja e dytë e dorëheqjes është mospajtimi me mënyrën se si drejtuesit e ndërmarrjes publike e planifikojnë buxhetin për vitin e ardhshëm.

“Bëhet fjalë për shifra të mëdha dhe joreale. Planifikohen qindra mijëra euro, e ne si ndërmarrje publike mund të punojmë edhe me 180.000 ose 200.000 euro. Për pagat e punëtorëve nevojiten 120 mijë euro, ndërsa për organizimin e manifestimeve kulturore dhe shpenzime tjera nga 60.000 deri në 80.000”, tha Beqoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit