Qendra Testuese e MZ: ULQINAKËT BINDSHËM MË TË MIRË NË GJUHËN GJERMANE

Gjermane, NjemackiQendra Testuese e Malit të Zi (QTMZ) njoftoi emrat e fituesve të Garës shtetërore të dijes.

Siç transmeton “Vijesti”, nxënësit e shkollave fillore nga Ulqini ishin bindshëm më të mirët sa i përket njohurisë së gjuhës gjermane: Ilirijana Peku, Sulltana Canka dhe Aida Belaviq nga SHF “Boshko Strugar”, si dhe Fisnik Murati dhe Arisa Dervishi nga SHF “Marshall Tito”.

Në garën e nxënësve të shkollës së mesme dije të shkëlqyer të gjuhës gjermane tregoi Alldina Mollabeqiri nga Shkolla e Mesme “Vëllazërim Bashkim”.

Ndër matematikanët më të mirë të klasës së gjashtë të shkollave fillore u kualifikua Din Kapidani nga SHF “Boshko Strugar”.

“Në garë morën pjesë nxënësit më të talentuar dhe treguan dijen me përkrahjen profesionale të mentorëve të vet. Me ndarjen e shpërblimeve nga Fondi për cilësi dhe talente shteti përkrah dhe afirmon më të mirët”, tha drejtorja e QTMZ  Dragan Dmitroviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit