Qetkoviq: CUNGU SHKELI LIGJIN DHE DUHET TË SHKARKOHET

Cetkovic AndrijaKlubi i këshilltarëve të koalicionit “Ulqini më i mirë – Mali i Zi më i mirë” ka paralajmëruar që në mbledhjen e Kuvendit komunal të Ulqinit, të martën, me 12 nëntor, do të kërkojë që në rendin e ditës të jetë iniciativa për shkarkimin e kryetarit të komunës Nazif Cungu.

Shefi i këtij klub Andrija Qetkoviq ka thënë që iniciativën do ta arsyetoj në mbledhje dhe që pret përkrahjen e kolegëve të opozitës. “Për momentin ekzistojnë kontaktet, por nuk është e nënshkruar. Ende vazhdojnë manovrat, edhe pse është e qartë që kryetari i komunës nuk ka plotësuar detyrimin ligjor, pra nuk ka dorëzuar raportin për punën e tij dhe punën e vetëqeverisjes lokale”, tha ai për “Dan”.

Sipas fjalëve të tija, të gjithë ato që më herët kanë treguar për shkeljet e ligjit nuk guxojnë as tani të heshtin as atëherë kur bëhet fjalë për njeriun e parë të komunës.

“Dan” thekson që me përkrahjen e këshilltarëve të Partisë demokratike të Fatmir Gjekes, Partisë socialdemokrate dhe Unionit Demokratik të Shqiptarëve, iniciativa për shkarkimin e Cungut mund të jetë në rend dite të mbledhjes që vjen të Parlamentit komunal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Dëmtime në tubacionin kryesor: DERI TË MËRKURËN PA UJË NJË PJESË E MADHE E ULQINIT
Dëmtime në tubacionin kryesor: DERI TË MËRKURËN PA UJË NJË PJESË E MADHE E ULQINIT

Të martën, më 28 qershor 2022, rreth orës 16.00 gjatë punimeve të një kontraktori të papërgjegjëshëm është dëmtuar tubi kryesor i ujësjellësit në Fushën e Ulqinit, është njoftuar Portali Ul-info nga NP

CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën, më 29 qershor, në periudhën nga ora 09 deri në 15:00, pa energji elektrike do të jenë pjesa e qendrës së Katërkollës.

Kuvendi i Komunës: ZGJEDHEN NËNKRYETARËT E KOMUNËS DHE KOMISIONI ZGJEDHOR KOMUNAL
Kuvendi i Komunës: ZGJEDHEN NËNKRYETARËT E KOMUNËS DHE KOMISIONI ZGJEDHOR KOMUNAL

Me propozim të kryetarit të Komunës së Ulqinit, Omer Bajraktari, Kuvendi i Komunës të hënën zgjodhi dy nënkryetarë. Ata janë Beqir Sella, funksionar i PD-së dhe Sabr Sallaj, ndryshe nënkryetar i Forcës

Ulqin: SEZONI PËR RRETH 30 % MË I MIRË SE VITIN E KALUAR
Ulqin: SEZONI PËR RRETH 30 % MË I MIRË SE VITIN E KALUAR

  Qeveria e Malit të Zi ka bërë të ditur zyrtarisht se presin një sezon dukshëm më të mirë se vitin e kaluar. “Të gjithë treguesit që kemi flasin në favor të kësaj, se sigurisht që jemi 60% më mirë

Dr G.Karamanaga: GANI I VOGËL
Dr G.Karamanaga: GANI I VOGËL

Gani ende nuk i ka mbushur shtatë vjetë.Një ditë u nis prej shtëpie. Nuk i tregoi askuj se ku po shkon. Komshitë Shyqyrija, Kimetja dhe Zhelko e vrejtën se ishte në rrugë. Pas një kohe prindërit e tij