Qetkoviq: DUHET TË KETË PËRGJEGJËS PËR KORRUPSIONIN

Cetkovic AndrijaKryetari i Këshillit komunal të Partisë socialiste popullore Ulqin Andrija Qetkoviq ka deklaruar që koalicioni qeverisës i partive shqiptare dhe Partisë socialdemokrate ishte në mënyrë të theksuar i pasuksesshëm.

“I gjithë muhabeti i tyre për vizionin dhe zhvillimin ka ndaluar atë ditë kur erdhën në pushtet. A duhet të rikujtojmë që Ulqini është e vetmja komunë që nuk ka Plan strategjik të zhvillimit. Pra, mund të flasim gjerësisht për të gjitha mossukseset e tyre dhe të masim madhësinë e tyre, por në thelb problemi nuk është aty. Thelbi është në pasojat dhe përgjegjësinë”, tha ai duke shtuar që dikush duhet të jap përgjegjësi për korrupsionin politik, nepotizmin dhe keqpërdorimin e pozicionit zyrtar.

Sipas fjalëve të tija, duhet të emërohen dhe procedohen të gjithë ato të cilët kanë shkelur ligjin, kanë shpenzuar paratë e taksapaguesve për nevojat partiake dhe me veprimet e veta kanë shkaktuar dëm të madh komunës dhe qytetarëve. “Derisa mos të vendoset ky lloj sistemi i përgjegjësisë, secila qeverisje mund të sillet si kjo ose ato paraardhëset”, përfundoj Qetkoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“
Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“

Në Ulqin nga data 15 dhjetor deri më 10 janar organizohet manifestimi “Sweet December”. Emrat e tingullit muzikor, si në gjuhën shqipe ashtu edhe në gjuhën malazeze -, Ledri Vula, Klajdi, Alban Skenderaj,

Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë
Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë

Stacioni Shëndetësor  në Katërkollë  Ambulanca e parë në vitin 1949  Në Katërkollë për nevojat e shërbimit shëndetësor dhe të mbrojtjes shëndetësore të popullatës, në vitin 1949 është ndërtuar Ambulanca

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 9 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE
Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE

Kryeqiteti i Shqipërisë, Tirana, këtë vitë ishte “Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. Sot u mbajt ceremonia përmbyllëse në Pallatin e kongreseve në Tiranë ku ishin zyrtarët e lartë dhe diplomatë ndërkombëtar.

Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI
Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë në një vend dhe u jep