Qeveria: AZRA VUKOVIQ NË KRYE TË NP “PARQET NACIONALE”

 

Azra OKKoordinatorja e OJQ “Green Home” Azra Vukoviq është emëruar të enjten në mbledhjen e Qeverisë për drejtoresh të Ndërmarrjes publike “Parqet nacionale të Malit të Zi”.

Azra është Ulqinake e lindur. Me profesion është biolog dhe kohën e fundit më së shumti ishte e angazhuar në projektet e mbrojtjes së Liqenit të Shasit.

NP “Parqet nacionale të Malit të Zi” prej gushtit menaxhon edhe zonën e Kripores.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…