Qeveria: CENTRALI ME ERË NË MOZHUR GATI PËR NJË VIT

vjetroelektranePunimet kryesore në centralin me erë në malin Mozhur, në mes të Tivarit dhe Ulqinit, janë planifikuar për fillimin e vitit të ardhshëm, njoftohet nga Ministria e ekonomisë.

Projektin e ndërtimit të këtyre objekteve energjetike e realizon kompania shtetërore nga Malta Enemalta plc.

“Siç na njoftoi investitori, fillimi i punimeve kryesore është planifikuar për fillim të vitit të ardhshëm. Në pajtim me kontratën, është definuar që ndërtimi i centraleve me erë në Mozhur të përfundojë deri më 15 nëntor të vitit të ardhshëm”, thuhet nga Qeveria e Malit të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…