Qeveria dhe komuna: PREJ SOT SHQYRTIMI PUBLIK PËR PHU-në

Gradjevinske dozvole, Leje ndertimi, plani, ArhitekturaMinistria e zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit dhe komuna e Ulqinit njoftuan që sot fillon shqyrtimi publik për Draftin e Planit hapësinor urbanistik (PHU) Ulqin dhe Draftin e raportit për vlerësimin strategjik të ndikimit në mjedisin jetësor.

Siç thuhet, të gjithë të interesuarit mund të kenë qasje në këto dokumentE në hapësirat e Ministrisë së përmendur dhe Sekretariatit për planifikim hapësinor dhe zhvillim të qëndrueshëm të komunës së Ulqinit për një muaj apo në faqet e këtyre dy institucioneve.

Është planifikuar që të mbahen dy prezantime të Draftit të PHU-së në Ulqin dhe Katërkollë, ndërsa me 7 gusht në hapësirat e administratës lokale do të mbahet tryeza e rrumbullakët.

Këtë dokument më të rëndësishëm planifikues të Ulqinit e ka punuar Qeveria e Malit të Zi, e kjo do të thotë që jemi e vetmja komunë në vend e cila nuk e ka punuar në mënyrë të pavarur PHU-në e vet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit