Qeveria: DY MASKA DHE NJË KOMPENSIM SHTESË PËR 210 TË MOSHUAR NË ULQIN

Naknade, KompensimetMe qëllim të zbutjes së pasojave të shkaktuara nga epidemia e COVID 19, Qeveria morri vendimin që shfrytëzuesve të kompensimeve të pleqërisë në bujqësi, përveç kompensimit të prillit, tu paguhet edhe një kompensim i jashtëzakonshëm shtesë.

Siç theksohet, për 210 shfrytëzues në Ulqin janë paguar dy kompensime me nga 64,41 euro secili.

Po ashtu shtohet se duke u kujdesur për popullatën më të moshuar, gjatë pagesës së kompensimit, të gjithë shfrytëzuesve janë ndarë nga dy maska mbrojtëse, me qëllim ruajtjen e shëndetit të kësaj kategorinë vulnerabël të popullsisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”