Qeveria e Malit të Zi: A. HOXHA PËRSËRI SEKRETAR SHTETËROR

Qeveria e Malit të Zi në seancën e sotme ka miratuar vendimin për emërimin e Astrit Hoxhës sekretar shtetëror në Ministrinë e të Drejtave të Njeriut dhe të Pakicave.

Hoxha këtë funksion e ka kryer edhe në Qeverinë e mëparshme të 43-të të Malit të Zi.

Ai është një zyrtar i lartë i Partisë Demokratike, kreu i së cilës është Fatmir Gjeka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…