Qeveria e Malit të Zi: GJUKANOVIQ URON RAMËN

Edi Rama, Milo GjukanoviqKryetari i Qeverisë së Malit të Zi Millo Gjukanoviq ka uruar kryetarin e Qeverisë së Shqipërisë Edi Ramën për marrjen e statusit kandidat për anëtarësim në BE.

Kryeministri Gjukanoviq në urim, në mes tjerash, theksoi që vendimi i Këshillit europian për dhënien e statusit të kandidatit është rezultat i përpjekjeve intensive të cilat i bëri Shqipëria në fuqizimin e procesit të reformave dhe plotësimin e kritereve europiane.

“Duke theksuar marrëdhëniet miqësore të Malit të Zi dhe Shqipërisë, kryeministri shprehu gatishmërinë e Malit të Zi që të ndajë eksperiencat e fituara në procesin negociues dhe të jap përkrahje të plotë Shqipërisë në realizimin e të ardhmes së përbashkët europiane”, shtohet në deklaratën e Qeverisë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…