Qeveria e Malit të Zi: NGA E MARTA KARBURANTI MË I SHTRENJTË

Çmimi i benzinës në Mal të Zi nga mesnata do të jetë më i lart për tre cent, kështu që litri i eurosuperit 98 dhe 95 pa plumb dy javët e ardhshme do të kushtojë 1.38, përkatësisht 1.35, është deklaruar agjencisë Mina-business nga Ministria e ekonomisë.

Eurodizeli në 15 ditët e ardhshme do të kushtojë 1.22, ndërsa eurodizeli për përdorim komercial 1.01 euro. Nuk do të ndryshohen as çmimet e vajit dhe vajit për ngrohje, kështu që ato do të kushtojnë 1.2 euro, gjegjësisht 92 cent.

Çmimet e karburantit me pakicë në Mal të Zi herën e fundit ndryshuan me 22 prill, kur ranë nga 5 deri në 8 cent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…